Hapro Traxer 6.6

Geschikt voor ski’s en snowboards

De Hapro Traxer 6.6 is 191 cm lang, 81 cm breed en 42 cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 3 punts vergrendeling en als zeer groot voordeel een dubbelzijdige (links en rechts) opening. En heeft een inhoud van 410 liter en mag tot 75kg beladen worden.

De Hapro Traxer 6.6 is een allround dakkoffer, ideaal voor wintersport en zomervakantiebagage. Met een lengte van 191cm past hij op alle populaire gezinswagens.

Dubbelzijdige opening.
Het in- en uitladen van de dakkoffer is eenvoudig dankzij de dubbele functie van de dynamische knikveren. Het deksel gaat gemakkelijk open en blijft in de optimale positie staan terwijl u uw spullen in- of uitlaadt. Als u de dakkoffer dichtdoet, trekken de knikveren het deksel op het laatste moment naar beneden toe en zorgen voor een perfecte afsluiting.

Functioneel en sterk
Nieuw bevestigingssysteem Premium-Fit; nog meer gemak, veiligheid en ruimte! Het nieuwe en unieke bevestigingssysteem Premium-Fit zorgt voor snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers.

Hapro dakkoffer Master Fit

Vergrendelen
Het centrale vergrendelingssysteem (twee- of driepunts, afhankelijk van de lengte van het model) sluit de koffer stevig en volledig af op drie plaatsen. U vergrendelt de dakkoffer met één simpele beweging. Als extra veiligheidsmaatregel kan de sleutel alleen worden verwijderd als de dakkoffer correct is afgesloten.

De dakkoffer biedt al de extra ruimte die u niet kon vinden in uw kofferbak. Dankzij het efficiënte ontwerp kunt u tot wel 75 kg aan bagage meenemen. De metalen profielen in de bodem van de dakkoffer zorgen voor optimale stevigheid en stabiliteit.

Deze dakkoffer staat voor: elegantie, maximale veiligheid en een geweldige functionaliteit.

Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar