Hapro Carver 4.5

De Hapro Carver 4.5 is de ideale dakkoffer wanneer u een kleine dakkoffer wenst met veel ruimte! De dakkoffer is 1.45m lang, 95 cm breed en 45 cm hoog, is voorzien van het handige Easy-fit montage systeem, heeft een één-punts-sluiting en de opening is aan de achterkant. De dakkoffer heeft maar liefst een inhoud van 390 liter en mag tot wel 75 Kg beladen worden. Praktisch mooi en sterk. De dakkoffer staat voor elegantie, maximale veiligheid en functionaliteit.

Veel ruimte!
De verzonken bodem van de dakkoffer biedt extra ruimte zonder compromis. Perfecte aansluiting op de carrosserie zorgt voor minder luchtweerstand en is een weldaad voor het oog! Een mooie vorm die ook nuttig is. De dakkoffer heeft een inhoud van 390 liter en mag tot 75Kg beladen worden.

Met het Easy-Fit systeem is de dakkoffer in enkele handelingen rotsvast gemonteerd op de dakdragers. Bij het Easy-Fit bevestigingssysteem wordt gebruik gemaakt van een U-beugel. De standaard U-beugels zijn 74mm breed. Dakkofferverhuur.nl beschikt over speciale U-beugels met een breedte van 90mm breed. Dus geschikt voor de meeste dakdragers.

Hapro Easy Fit

Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar