Hapro Carver 5.5

Geschikt voor ski’s en snowboards

De Hapro Carver 5.5 is de ideale dakkoffer wanneer u extra ruimte nodig heeft, maar geen lange dakkoffer wenst. De Hapro Carver 5.5 is 1.78m lang, 78 cm breed en 42 cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Master-fit montage systeem, heeft een centrale 2 punts vergrendeling en de opening aan de rechterkant. De Hapro Carver 5.5 heeft maar liefts een inhoud van 400 liter en mag tot wel 75 Kg beladen worden. Praktisch mooi en sterk. De Hapro Carver 5.5 staat voor elegantie, maximale veiligheid en functionaliteit. Schoonheid en functie in perfecte harmonie.

De Hapro Carver 5.5 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving dit heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen. Kortom: ruimte en comfort in een stijlvol design!

Master-Fit bevestigingssyteem, gemak dient de mens! Het unieke Master-Fit systeem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Door de compactheid van de Master-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage. De vier Master-Fits zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven om zich perfect aan te passen aan de afstand tussen de dakdragers, waarbij de Master-Fits zichzelf centreren. Het Master-Fit bevestigingssysteem is geschikt voor alle gangbare dakdragers met een maximale breedte tot wel 90mm en een maximale hoogte tot wel 38mm. Voor optimale bescherming van de dakdragers en extra grip zijn de grijpklauwen omgoten met kunststof.

Hapro dakkoffer Master Fit

Uitgebreid volume!
De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot en een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. Al die extra bagage neemt u moeiteloos mee. Vormen zo kiezen dat ze mooi en nuttig zijn! Daar blinkt de Hapro Carver 5.5 in uit.


Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar