Hapro Carver 6.3

Geschikt voor ski’s en snowboards

De Hapro Carver 6.3 dakkoffer is 1.92m lang, 64 cm breed en 42 cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Master-fit montage systeem, heeft een centrale 3-punts vergrendeling en de opening is aan de rechterkant. De Hapro Carver 6.3 is geschikt verschillende tassen maar ook voor bijvoorbeeld 4 paar ski’s <1.85cm. Dit is de ideale dakkoffer voor al uw vakanties, dus ook wintersport vakanties. De Hapro Carver 6.3 heeft een inhoud van 330 liter en mag tot 75 Kg beladen worden. Praktisch mooi en sterk.

Master-Fit bevestigingssyteem, gemak dient de mens!
Het unieke Master-Fit systeem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Door de compactheid van de Master-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage. De vier Master-Fits zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven om zich perfect aan te passen aan de afstand tussen de dakdragers, waarbij de Master-Fits zichzelf centreren. Het Master-Fit bevestigingssysteem is geschikt voor alle gangbare dakdragers met een maximale breedte tot wel 90mm en een maximale hoogte tot wel 35mm. Voor optimale bescherming van de dakdragers en extra grip zijn de grijpklauwen omgoten met kunststof.

Hapro dakkoffer Master Fit

Uitgebreid volume!
De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot en een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. Al die extra bagage neemt u moeiteloos mee. Vormen zo kiezen dat ze mooi en nuttig zijn! Daar blinkt de Hapro Carver in uit!

Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met een gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar