Hapro Carver 8.5

Geschikt voor ski’s en snowboards

De Hapro Carver 8.5 Antraciet is de ideale dakkoffer voor al uw ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Deze zeer ruim en fraai vormgegeven multifunctionele dakkoffer heeft maar liefst een inhoud van 550 liter! De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot, een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. Al die extra bagage neemt u moeiteloos mee! Veel ruimte weinig massa! Een goed uitgedacht concept dat veel ruimte en comfort biedt én een veilige opslag is voor al uw bagage.

Veel ruimte
De Hapro Carver 8.5 is 2.17m lang, 92cm breed en 43cm hoog (buitenmaat), is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale vergrendeling en de dakkoffer is zowel aan beide zijden te openen. Wel zo makkelijk. De dakkoffer heeft een groot laadvolume, 550 liter, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie, dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De Hapro Carver 8.5 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving dit heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen. Kortom: ruimte en comfort in een stijlvol design!

Maximale belading 75 KG.
De Hapro Carver 8.5 biedt al de extra ruimte die u niet kon vinden in uw kofferbak. Dankzij het efficiënte ontwerp kunt u tot wel 75 kg aan bagage meenemen. De metalen profielen in de bodem van de dakkoffer zorgen voor optimale stevigheid en stabiliteit.

Veilig, betrouwbaar en flexibel.
De Hapro Carver dakkoffer wordt aan de dakdragers bevestigd met vier premium-Fits die onafhankelijk van elkaar kunnen worden verschoven. Elke premium-Fit centreert zich automatisch op de dakdrager. Zodoende past het systeem perfect op elk soort dakdrager met een maximumbreedte van 95 mm en een maximale hoogte van 38 mm en 98% van de totale dakdragermarkt wordt hiermee afgedekt.

Hapro dakkoffer Master Fit

Dubbelzijdige opening.
Het in- en uitladen van de Hapro Carver 8.5 is eenvoudig dankzij de dubbele functie van de dynamische knikveren. Het deksel gaat gemakkelijk open en blijft in de optimale positie staan terwijl u uw spullen in- of uitlaadt. Als u de dakkoffer dichtdoet, trekken de knikveren het deksel op het laatste moment naar beneden toe en zorgen voor een perfecte afsluiting.


Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar