Hapro Probox 560

Geschikt voor ski’s en snowboards

De Hapro Probox 560 Silvergrey is 2.08m lang, 88 cm breed en 42 cm hoog, is voorzien van het Easy-Fit bevestigingssyteem en heeft de opening aan de rechterzijde.De Hapro Probox 560 heeft een inhoud van maar liefst 500 liter en is hiermee één van onze grootste toppers.

De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot, een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. Al die extra bagage neemt u moeiteloos mee! Veel ruimte weinig massa! Een mooie vorm die ook zeer nuttig is!


Vergeet aanhangwagens of afgeladen auto’s. Dankzij het praktisch ontwerp van de dakkoffer kunt u tot wel 50kg extra bagage meenemen. Zo zitten de medepassagiers achterin de auto ook een stuk comfortabeler. Gun uzelf en uw gezin het plezier van aangenaam reizen.


De centrale tweepuntsvergrendeling is een slotbeveiliging die de dakkoffer op 2 plaatsen veilig en hermetisch afsluit. Deze 2 puntsluiting zorgt voor een maximale veiligheid tijdens uw reis en bescherming tegen diefstal. De sleutel kan niet uit het slot verwijderd worden tenzij alle sluitpunten op een juiste en veilige manier zijn afgesloten.

Met het Easy-Fit systeem is de dakkoffer in enkele handelingen rotsvast gemonteerd op de dakdragers.

Bij het Easy-Fit bevestigingssysteem wordt gebruik gemaakt van een U-beugel. De standaard U-beugels zijn 74mm breed. Dakkofferverhuur.nl beschikt over speciale U-beugels met een breedte van 90mm breed. Dus geschikt voor de meeste dakdragers.

Hapro Easy Fit

Hapro Easy Fit

Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar