Hapro Softbox 375

Een compact opvouwbare dakkoffer van 375 liter. Deze softbox is gemaakt van hoogwaardige materialen en door de stevige constructie kan de softbox ook zonder bagage op de auto vervoerd worden. Deze waterdichte dakkoffer heeft een eenvoudige en universele bevestiging met een beveiligingsknop, een grote opening door de dubbel deelbare rits, een opbergtas en daarnaast is de koffer compact op te bergen wanneer u de Softbox niet gebruikt.

De Hapro Softbox is comfortabel in gebruik. Dankzij het gebruik van een stevige bodem en stalen frame buizen staat de Softbox degelijk op uw auto en heeft u geen last van “klapperen”. Ook heeft de Hapro Softbox een aerodynamisch design wat het rijcomfort ten goede komt.

Eenmaal op de plek van bestemming hoeft u de Softbox niet van de auto af te halen. U klapt hem simpelweg in en trekt hem strak. U kunt dan uw auto gewoon gebruiken met de lege en platte Softbox op uw dak. Dit is uniek, de Hapro Softbox is de enige opvouwbare dakkoffer die deze mogelijkheid biedt.

Maar demonteren als u aangekomen bent op uw vakantieverblijf, zodat u niet hoeft rond te rijden met een dakkoffer op het dak kan natuurlijk ook. De dakkoffer is compact op te vouwen wanneer u hem niet gebruikt en kan tot een klein pakket worden opgevouwen in de draagtas worden gestopt en in de kofferbak past.

– Praktische opvouwbare dakkoffer
– Zeer stevig geconstrueerd en waterdicht voor bescherming van de spullen
– Een eenvoudige en universele bevestiging
– Inhoud: 375 liter, maximaal laadvermogen: 50 kilogram

Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar