Hapro Traxer 5.6

De Hapro Traxer 5.6 is de ideale dakkoffer voor al uw ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Deze ruime en fraai vormgegeven multifunctionele dakkoffer is gemaakt van moderne en duurzame materialen, is 1.77cm lang, 77cm breed en 42cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 2 punts vergrendeling en is aan beide kanten te openen. De Hapro Traxer 5.6 heeft een inhoud van maar liefst 370 liter en mag tot wel 75 Kg beladen worden. De Hapro Traxer 5.6 staat voor elegantie, maximale veiligheid en functionaliteit. Schoonheid en functie in perfecte harmonie.

Meer ruimte, nagenoeg geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik!
De Hapro Traxer 5.6 heeft een groot laad volume, 370 liter, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie, dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De Hapro Traxer 5.6 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving dit heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen. Kortom: ruimte en comfort in een stijlvol design!

Premium-Fit bevestigingssysteem, gemak dient de mens!
Het unieke, nieuwe Premium-Fit bevestigingssysteem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Het monteren en demonteren is in een letterlijk handomdraai gebeurd! Speciale grijpklauwen klemmen via de draaiknop om de dakdrager, een ratelmoment laat u exact weten wanneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. Door de compactheid van de Premium-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage.

Hapro dakkoffer Master Fit


Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik!
De Hapro Traxer 4.6 heeft een groot laad volume, 370 liter, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie, dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De Hapro Traxer 4.6 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving dit heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen.

Kortom: ruimte en comfort in een stijlvol design!

Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar