Hapro Traxer 8.6

De Hapro Traxer 8.6 (Antraciet) is de ideale dakkoffer wanneer u heel veel ruimte nodig heeft voor al uw ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Deze zeer ruim en fraai vormgegeven multifunctionele dakkoffer is gemaakt van moderne en duurzame materialen, is 215cm lang, 90cm breed en 43cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 3 punts vergrendeling en als zeer groot voordeel een dubbelzijdige opening.

Een comfortabele eigenschap die voor optimaal gemak zorgt tijdens het in-en uitladen en de bevestiging van de dakkoffer. De Hapro Traxer 8.6 heeft een inhoud van maar liefst 530 liter en mag tot wel 75 Kg beladen worden. De Hapro Traxer 8.6 staat voor elegantie, maximale veiligheid, functionaliteit en heel veel ruimte! Schoonheid en functie in perfecte harmonie

Premium-Fit bevestigingssysteem, gemak dient de mens!
Het unieke, nieuwe Premium-Fit bevestigingssysteem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Het monteren en demonteren is in een letterlijk handomdraai gebeurd! Speciale grijpklauwen klemmen via de draaiknop om de dakdrager, een ratelmoment laat u exact weten wanneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. Door de compactheid van de Premium-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage.

Hapro dakkoffer Master Fit


Mooi, robuust, krachtig en een veelzeggend uiterlijk!
Mooi en functioneel was de opdracht aan de constructeurs. Het resultaat is de Hapro Traxer 8.6, een robuuste, mooie, stijlvolle, veilige, maar bovenal extreem ruime dakkoffer. De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot en een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. De Hapro Traxer 8.6 met een inhoud van maar liefts 530 liter zorgt ervoor dat u alle benodigheden kunt meenemen tijdens uw avontuurlijke uitjes en actieve vakanties met het hele gezin.

Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik!
De Hapro Traxer 8.6 heeft een groot laad volume, 530 liter, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie, dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De Hapro Traxer 8.6 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving dit heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen.

 

Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar