Hapro Zenith 6.5

Geschikt voor ski’s en snowboards <185cm

De Hapro Zenith 6.5 Brilliant Black is de ideale dakkoffer voor al uw ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Deze zeer ruim en fraai vormgegeven multifunctionele dakkoffer heeft maar liefst een inhoud van 390 liter! De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot, een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. Al die extra bagage neemt u moeiteloos mee! Veel ruimte weinig massa! Een goed uitgedacht concept dat veel ruimte en comfort biedt én een veilige opslag is voor al uw bagage.

Veel ruimte
De Hapro Zenith 6.5 is 1.92m lang, 82cm breed en 37cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Master-fit montage systeem, heeft een centrale vergrendeling en de dakkoffer is zowel aan beide zijden te openen. Wel zo makkelijk. De dakkoffer heeft een groot laad volume, 390 liter, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie, dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De Hapro Zenith 6.5 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving dit heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen. Kortom: ruimte en comfort in een stijlvol design!

Master-Fit bevestigingssyteem, gemak dient de mens! Het unieke Master-Fit systeem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Door de compactheid van de Master-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage. De vier Master-Fits zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven om zich perfect aan te passen aan de afstand tussen de dakdragers, waarbij de Master-Fits zichzelf centreren. Het Master-Fit bevestigingssysteem is geschikt voor alle gangbare dakdragers met een maximale breedte tot wel 90mm en een maximale hoogte tot wel 38mm. Voor optimale bescherming van de dakdragers en extra grip zijn de grijpklauwen omgoten met kunststof.

Hapro dakkoffer Master Fit

Uitgebreid volume!
De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot en een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. Al die extra bagage neemt u moeiteloos mee. Vormen zo kiezen dat ze mooi en nuttig zijn! Daar blinkt de Hapro Zenith 6.5 in uit.


Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar