Hapro Zenith 6.6

Geschikt voor ski’s en snowboards

De Hapro Zenith 6.6 is 191 cm lang, 80 cm breed en 37 cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 3 punts vergrendeling en als zeer groot voordeel een dubbelzijdige opening. En heeft een inhoud van 360 liter en mag tot 75kg beladen worden.

De Hapro Zenith 6.6 is het onbetwiste topmodel onder de dakkoffers. Een combinatie van innovatieve en intelligente eigenschappen met de meest geavanceerde materialen en oog voor detail. De spannende belijning en aerodynamische vormgeving maken de Hapro Zenith 6.6 een knappe verschijning. Het comfortabel open aan beiden zijden zorgt voor optimaal gemak zorgt tijdens het in- en uitladen en de bevestiging van de dakkoffer. De Hapro Zenith 6.6 staat voor design, exclusiviteit, elegantie, maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak.

Functioneel en sterk
Nieuw bevestigingssysteem Premium-Fit; nog meer gemak, veiligheid en ruimte! Het nieuwe en unieke bevestigingssysteem Premium-Fit zorgt voor snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers.

Hapro dakkoffer Master Fit

Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik!
De Hapro Zenith 6.6 heeft een laad volume van 360 liter, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie. Dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De vlakke en extreem aerodynamische vorm van de Hapro Zenith is ontworpen om door de wind te snijden en heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen.

Kortom: ruimte, veiligheid en luxe in een top design!

Let op:
Er zijn alleen dagdragers beschikbaar voor auto’s met gesloten dakrails en open dakrails.

Beschikbaarheid

Vrij
Niet beschikbaar